Russell Wilson förlänger 5-årigt avtal med Denver Broncos

Denver Broncos tecknade quarterbacken Russell Wilson till ett femårigt kontrakt på 245 miljoner dollar, inklusive en garanti på 165 miljoner dollar, enligt rapporter.

Det är också det tredje mest garanterade kontraktet i NFL:s historia, bakom endast Browns quarterback Deshaun Watson ($230 miljoner) och Cardinals quarterback Kyler Murray. (189,5 miljoner). Wilson har för närvarande två år kvar på sitt kontrakt med Seahawks, som är värt 24 miljoner dollar den här säsongen och 27 miljoner dollar nästa säsong.

Wilson var det självklara valet för Broncos general manager George Paton. För att förvärva honom bytte Broncos fem draftval, inklusive två första och två andra omgången, till Seahawks. Wilson, som planerar att spela i ytterligare 10-15 år, är också mycket nöjd med sitt nya hem och säger att laget är ”fullt av energi” och ”siktar på att vinna.”

Wilsons 292 passande touchdowns i karriären är tvåa i ligans historia för en quarterback under det första decenniet av hans karriär, bakom endast Peyton Manning (306). Endast Tom Brady (324) och Aaron Rodgers (317) har passerat fler touchdowns än Wilson under det senaste decenniet.

Jag hoppas Russell Wilson kan visa sin förmåga i Denver Broncos, göra ihärdiga ansträngningar för att vinna fler bollar för laget, vår hemsida tillhandahåller billiga NFL tröjor från olika lag, välkommen att köpa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *