Tampa Bay Buccaneers övervägde att välja Jonathan Taylor i den första omgången 2020

Oavsett framstegen i draften 2020, verkar backen Jonathan Taylor inleda resultatet av söndagens Colts vs. Buccaneers-match.

På söndag, amerikansk tid, enligt ESPNs reportrar, om den offensiva tacklingen Tristan Wirfs valdes, skulle piraterna välja Taylor med det 14:e valet i den första omgången av 2020 års draft. Men efter att Wilfs föll ur topp tio, bytte Piraterna upp och valde Wilfs med 49ers nummer 13.

Pirates tränare Bruce Arians, klädd i Tampa Bay Buccaneers Tröja, sa i en tidigare intervju: ”Jag gillar honom väldigt mycket. Han är allsmäktig, och tillsammans med denna offensiva linje är det bara en tidsfråga innan han visar upp sig.”

Taylor föll nästan till Pirates position i den andra omgången, men Colts bytte upp och valde Taylor med det 41:a valet. Piraterna använde det 45:e valet för att välja säkerhetsvakt Antoine Winfield Jr., som presterade lika bra under de första två åren av sin karriär.

Taylor rankades först i ligan i rushing yards (1122) och totalt touchdowns (15) den här säsongen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *