Lakers ångrar Thunder-domarrapporten: missad dom är till förmån för Lakers

I gårdagens match besegrade Oklahoma City Thunder Los Angeles Lakers med en 107-104 reversering, och domarens rapport släpptes.

.,

Under de sista två minuterna avslöjade domarens rapport att Westbrook missade ett offensivt regelbrott på Kenridge Williams i en Los Angeles Lakers tröja.

Med 11,5 sekunder kvar av matchen etablerade inte Westbrook sin position helt när han screenade Anthony, och han gav inte heller Kenrich Williams tid och avstånd för att undvika konfrontationen, vilket gjorde att den senare föll till marken efter konfrontationen och misslyckades med att slåss mot Anthony. Skottet störde och Anthony gjorde till slut en trepoängare, vilket minskade poängskillnaden till 1 poäng för att hjälpa Lakers att behålla en strimma av hopp.

Därför är denna missade dom fördelaktig för Lakers. Detta är trots allt en offensiv foul, men domaren missade det.

Den här straffen påverkade dock inte resultatet i slutspelet. Thunder, som hade Oklahoma City Thunder tröja, vände till slut och besegrade Lakers.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.