Eagles byter quarterback Joe Flacco till Jets

Efter att Zach Wilson var fast besluten att vara frånvarande i minst två veckor på grund av en knäskada, lade Jets till en ny quarterback. NFL Skräddarsydda Tröjor

På måndag, amerikansk tid, enligt ESPN-reportrar, kommer Jets att använda en villkorad sexrunda undertecknande av Eagles-quarterbacken Joe Flacco 2022. Enligt Flaccos sista speltid kan detta draftval befordras till fem omgångar.

Mike White var ursprungligen planerad att starta matchen mot Tigers, men den 36-årige Flacco kan ge extra skydd. White hade ingen starterfarenhet tidigare, men Flacco hade startat för Ravens i många år och vunnit en Super Bowl.

Flacco, klädd i en Philadelphia Eagles tröja, har inte fått en chans att spela efter att ha skrivit på ett ettårskontrakt med Eagles för 3,5 miljoner dollar. Jalen Hurts (Jalen Hurts) har spelat alla ordinarie säsongsmatcher hittills, med Gardner Minshew som avbytare.

Flacco fungerade som ersättare för Sam Darnold i Jets förra säsongen. Han hade börjat fyra matcher när Darnold var skadad, men hans prestation var otillfredsställande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *