Bears coach: tre quarterbacks kommer sannolikt att starta

På måndag, amerikansk tid, berättade Bears-tränaren Matt Nagy för reportrar att efter förlusten med 26–6 mot Brown har alla tre quarterbackarna i laget en chans att starta spelet. Chicago Bears Tröjor

Bears nuvarande quarterbacks inkluderar Justin Fields (Justin Fields), Andy Dalton (Andy Dalton) och Nick Foles (Nick Foles). Dalton är för närvarande frånvarande på grund av en vänster knäskada, och Fields skadade sin högra hand i spelet förra veckan. Billiga NFL Tröjor

”Från den nuvarande situationen har alla tre en chans. Vi måste se hur vi presterar de närmaste dagarna.” Necchi sa: ”Vi känner till Nicks fysiska hälsa, men Justin och Andy måste observera.” Skräddarsydda Tröjor

Under den första ordinarie säsongen av sin karriär genomförde Fields endast 6 av 20 passningar, avancerade 68 yards och fick sparken och dödades av motståndare totalt 9 gånger. Bears totala prestanda är också mycket nedslående, med ett nettotryck på bara 47 yards, ett passningsnät på endast 1 yard, 6 första slag och 11 tredje växlar med endast 1 framgång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *