Philadelphia Eagles förnyar sitt kontrakt med defensiva slutet Josh Sweet i 3 år

På lördagen, amerikansk tid, meddelade Eagles officiellt att de hade förnyat sitt kontrakt med defensiva slutet Josh Sweat i tre år. Philadelphia Eagles Tröjor

Enligt NFL Network -reportrar är den totala lönen för det nya kontraktet 40 miljoner US -dollar, inklusive 26,92 miljoner US -dollar i garantibelopp, och ytterligare 2 miljoner US -dollar i bonusklausuler. Billiga NFL Tröjor

Som medlem i rotationen genomförde Sweet 38 tacklingar, 6 säckar, 3 påtvingade droppar och 12 quarterback -strejker under säsongen 2020. Alla 6 säckarna gjordes när de vändes mot den övre vänstra tacklingen. Under årets träningsläger presterade Sweet också mycket bra. I ordinarie säsongsöppnaren mot Falcons spelade Sweet 40 defensiva växlar och slutförde 6 grepp. Skräddarsydda Tröjor

Hawks förnyade också sitt långtidskontrakt med vänster tackling Jordan Mailata under lördagen. Både Myrata och Sweet är medlemmar i 2018 -utkastet. Det förstnämnda är ett val i sjunde omgången och det senare är ett val i fjärde omgången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *