Webber ser tillbaka på sin rookiesäsong: Jag älskar Golden State, det är roligt att spela som en besittning framåt

I en intervju nyligen berättade NBA -stjärnan Chris Webber om sin rookiesäsong med Warriors. Golden State Warriors Tröjor

”Jag gillar min tid i Golden State. Jag tror att ligan förändras igen. Tränarna på gamla skolan vid den tiden skiljer sig från de nuvarande tränarna. Jag är också en del av denna omvandlingsprocess.” Sa Weber. Billiga Basket Tröjor

”Jag tycker att det är intressant att spela som ett besittningsforward. På den tiden förstod ligan inte Don Nelson. De förstod inte mig. Trots att jag vann Årets Rookie fick vi kritik för det. Det är väldigt intressant i efterhand. Jag var också en del av förändringen. Vi fick motstånd på grund av förändringen. Vår spelrytm är på topp. Jag minns att jag följde Chris Mullin och gjorde allt han gör. Jag älskar Golden State, I Det är fantastiskt att vinna Årets nykomling i Bay Area. ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *