Äntligen är det klart! Bridgewater besegrade Locke för att bli Broncos första vecka med start quarterback

Idag har två lag utsett den startande quarterbacken för den nya säsongen.Jämfört med Jaguars intet ont anande meddelande om nummer 1 -plockaren Lang Trevor Lawrence som utgångspunkt är det officiella tillkännagivandet av Denver Broncos mycket mer märkbart. Men deras officiella tillkännagivande verkar kunna andas ut för Broncos fans.Lagstränaren Vic Fangio meddelade för inte så länge sedan att veteranen quarterback Teddy Bridgewater kommer att vara startmotorn för Broncos under matchens första vecka.


Detta innebär att Bridgewater besegrade Drew Locke i quarterbackstriden, och han kommer att starta Mustang första matchen borta för att utmana Giants. Detta är också hans första framträdande efter att ha kommit till Mustangs. Skräddarsydda Tröjor

Efter träningen på onsdagen bestämde Vangio fortfarande inte den startande quarterbacken, sa han då att de två fortfarande var ”väldigt nära”. Locke var quarterbacken som Broncos valde ut i den andra omgången 2019. Han har startat 18 matcher under de senaste två säsongerna, men hans prestation har inte varit stabil, men under försäsongen är prestationen för de två anmärkningsvärd. ”De spelade båda väldigt bra. De goda nyheterna för oss är att det finns två quarterbacks. Jag tror att de båda kan leda laget att vinna.” Sa Fangio.


Jämfört med Locke är Bridgewaters karriärserfarenhet mycket rikare. Efter att ha valts ut av vikingarna i första omgången 2014 fick han smeknamnet ”Bridgewater” och ledde laget till 11 segrar och 5 under 2015. Det negativa rekordet gick framgångsrikt in i slutspelet, och han blev själv vald för Pro Bowl för första gången. Men i slutspelet det året missade laget den sista frisparken och förlorade mot Seahawks på ett spöklikt sätt, och Bridgewater började också en karriärbild.

Men efter att Panthers handlat mot Sam Darnold, bytte de Bridgewater till Broncos före utkastet. Nu har Bridgewater återigen fått en startmöjlighet och han har möjlighet att bevisa dem för Pantern. Valet är att gå skatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *