Enhet! James twittrade ilska och spottande, tjocka ögonbryn, Wei Shao gillar stöd

Lakers -stjärnan LeBron James svarade på omvärldens tvivel om Lakers nya laguppställning via sociala medier, och sedan hyllade Anthony Davis och Russell Westbrook detta innehåll. Basket Tröjor


Årets lågsäsong har Lakers uppställning genomgått många förändringar, de har Westbrook, Anthony och Howard och andra stjärnor. Samtidigt började omvärlden ifrågasätta medelåldern för Lakers är för stor, dessa stjärnor har passerat toppperioden. Skräddarsydda Tröjor

Som svar kunde James inte låta bli att svara via sociala medier: ”Fortsätt att prata om mitt lag, vår ålder, hur han spelar, han har blivit skadad, vi är föråldrade i ligan osv. Snälla hjälp mig med en till. Upptagen! Jag menar ”snälla.” Vänta tills säsongen börjar, fortsätt med denna energi! Det här är det enda jag ber om #Tack! ”
Sedan hyllade Anthony Davis och Russell Westbrook detta innehåll och uttryckte sitt stöd för James.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *