Lakers och Heat har slutfört förstärkningen, målet eller returen

Eftersom Lakers genomförde handeln med Harrell + Kuzma + Pope i utbyte mot Westbrook, ser alla fram emot Lakers förmåga att genomföra ytterligare ett stort drag. Basket Tröjor

På morgonen på dagens första handelsdag gjorde Lakers inte besviken på fansen. Har signerat två veteraner på anfallaren och inuti: Ariza och Howard. Dessa två 36-åriga veteraner visade båda sin överträffande styrka förra säsongen och spelade viktiga roterande roller i sina respektive lag. Att signera två veteraner kan också matcha Lakers återstående löneutrymme.För närvarande är dessa två transaktioner mycket hjälpsamma för Lakers kortsiktiga mål. Av en slump var de två veteranerna Lakers mästerskapsbedrifter. Ariza vann mästerskapet 2009 med laget och Howard vann mästerskapet 2020 med laget. Skräddarsydda Tröjor

Även om den nuvarande uppställningsstrukturen för Lakers är för gammal, men i denna del av den defensiva förstärkningen, är den uppenbarligen riktad.

Heatens mål verkar väldigt tydligt, det vill säga mästerskapet! Den 4-åriga 184 miljoner förnyelsen av Butlers kontrakt i förväg, med en genomsnittslön på 46 miljoner, tror Heat-ledningen att ledaren som ledde laget tillbaka till finalen kan åstadkomma mer.

När det gäller personalförstärkning är syftet med att signera veteranvakten Lowry för 90 miljoner på tre år mycket uppenbart. Förbättra tjockleken och försvaret av backlinjen och hjälp Butler att öppna upp det offensiva utrymmet.

Förutom Adebayor, som just nu tävlar i OS, har Heat samlat en lineup som inte är tillräckligt hög, men har en relativt bra fysisk styvhet och utrymme.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *