Warriors tittar på Pacers och Block King är inte intresserad av Porzingis

Warriors avslöjade nyligen att de flesta signeringsmålen är utanför stjärnor, men i själva verket har Warriors inte glömt att förstärka insidan. Enligt ”The Ringer” -reporter Kevin O`Connor diskuterar Warriors för närvarande Miles-Turner-affären med Pacers, och Warriors är inte intresserade av Porzingis.

Det rapporteras att Pacers aktivt snurrar Turner, förutom Warriors diskuterar de också Turner-affärer med andra lag. Skräddarsydda Tröjor

Den 25-årige Turner spelade i 47 matcher under säsongen 2020-21, i genomsnitt 12,6 poäng, 6,5 returer och 3,4 kvarter per match, med en total skjutfrekvens på 47,7% och en trepunkts skjutfrekvens på 33,5%, vilket gjorde honom ligans blockledare den här säsongen. Om han går med kommer Warriors defensiva förmåga inuti att förbättras avsevärt.

Turner förnyade sitt kontrakt tidigt 2018 med ett 4-årigt kontrakt på 80 miljoner US-dollar. Kontraktet löper ut 2023 och årslönen nästa säsong är 18 miljoner. Pacers missade slutspelet förra säsongen och anställde Carlisle som tränare denna lågsäsong, men det är uppenbart att Turner inte är med i Carlisles framtidsplaner.

Dessutom, enligt ”New York Times” reporter Mark Stern, är Warriors inte intresserade av Lone Ranger-insidern Porzingis, åtminstone kommer han inte att tilldelas utkastet.

Porzingis presterade inte bra i slutspelet i år, speciellt hans 3-punkts skjutprocent sjönk under 30%, i genomsnitt 13,1 poäng och 5,4 returer per match, vilket också är detsamma som 2020-slutspelet i genomsnitt 23,7 poäng och 8,7 returer per spel . Det är långt ifrån 52,9% trepunktsskytte. Och hans femåriga superkontrakt på 158 miljoner löper ut 2024, han kan hoppa ut ur kontraktet redan 2023, och årslönen nästa säsong är 31,65 miljoner. Utan tvekan är hans prestanda oförenlig med hans värde.

Den ensamma landvaktaren ville skicka bort Porzingis, men ingen tog över. Branschen sa också att hans transaktionsvärde var mycket lågt och att det naturligtvis var svårt att komma i krigarnas ögon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *