Förtjänade! Antetokounmpo vann framgångsrikt sitt första mästerskap och FMVP i sin karriär

Bucks går vidare till tävlingen och de kommer att kunna vinna mästerskapet så länge de vinner. De två sidorna var bundna under de tre första kvartalen, och till slut besegrade Bucks Suns och vann mästerskapet. Antetokounmpo vann också FMVP. Han gjorde 50 poäng, 14 returer, 2 assist och 5 block i det här spelet och gjorde 16 av 25 skott. I finalen fick han 40+ tre gånger. Den här gången förtjänar FMVP sitt namn. Skräddarsydda Tröjor

Grattis till Antetokounmpo, som framgångsrikt vann sitt första mästerskap och FMVP i sin karriär, och han är bara 26 år nu. Som ett resultat har Antetokounmpo nu två MVP och en FMVP i sina händer, och han har också ett femårigt kontrakt på 228 miljoner dollar, en stor vinnare i livet.

Bucks mötte Suns i finalen. De förlorade de två första matcherna, men sedan genomförde Bucks en Jedi-motattack, besegrade Suns i följd och vann till och med slaget vid Tianwangshan. Nu har de vunnit kampanjspelet igen och vunnit framgångsrikt. mästare. I den här finalen bröt Antetokounmpo ut många gånger och gjorde till och med 40+ i två matcher i rad. Han är den främsta hjälten för Bucks att vinna mästerskapet. Nu kan han få FMVP, som utan tvekan är välförtjänt.

Antetokounmpo gick in i NBA med 15: e valet i den första omgången 2013. Han kom inte in i basket förrän sent, så utkastet är inte högt. Det är värt att nämna att årets mästare är Bennett, andra plats är Oladipo och Tanhua är Otto Porter. Endast Oladipo har gått in i All-Star av dessa tre. Det råder ingen tvekan om att Antetokounmpo nu är den första spelaren i denna klass. Under de senaste åtta säsongerna har han valts ut till All-Star 5 gånger, vunnit den bästa defensiva spelaren en gång och gått in i det dubbla laget tre gånger i rad. Han har vunnit två MVP: er, och nu har han vunnit mästerskapet och FMVP och har blivit en superstjärna.

Det är inte lätt för Antetokounmpo att vinna mästerskapet den här säsongen. De fick bara ett rekord på 46 segrar och 26 förluster under ordinarie säsong, rankade som tredje i öst, och rankningen är inte hög. Men när det kom till slutspelet visade Bucks styrkan hos det vinnande laget. De mötte nemesis Heat i första omgången. Heat nådde finalen förra säsongen och deras styrka var imponerande. Men Bucks eliminerade enkelt sina motståndare i fyra matcher och gick vidare till semifinalen i Eastern Conference. I semifinalen i östra konferensen spelade Antetokounmpo mot Big Three of the Nets, och Bucks hamnade efter med stor marginal. Men Irvings skada störde Nets rytm, och Bucks tog tillfället i akt att besegra sina motståndare i en 4-3 tie-break och gå vidare till Eastern Conference Finals. I Eastern Conference-finalen eliminerade de Eagles 4-2, och Antetokounmpos karriär kom äntligen till finalen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *