2021 NBA-finaler: Bucks slog Suns ledd av Paul 105: 98

Det sjätte spelet i N21-finalen 2021 börjar. Milwaukee Bucks hemma besegrade Suns ledd av Paul 105: 98 och återfick NBA-mästerskapet med en totalpoäng på 4: 2 efter 50 år. I det här spelet fick Bucks-stjärnan Antetokounmpo 50 poäng och 14 returer, vilket blev lagets största bidragsgivare till mästerskapet. Skräddarsydda Tröjor

Spelrecension:

Under första kvartalet gjorde Antetokounmpo en uppläggning och gjorde två frikast. Holiday gjorde ett kast och Middleton gjorde 7 poäng i rad. Bucks gjorde en 9-2. Ayton gjorde en layup och Claude gjorde ett kast. Portis och Payne steg för tre poäng, Antetokounmpo gjorde 6 poäng i rad, Lopez gjorde ett tips och Bucks öppnade poängskillnaden till 13 poäng. Efter första kvartalet ledde Bucks Suns vid 29:16.

Under andra kvartalet fick Payne fem poäng i rad, Johnson slog en trepekare och Suns spelade en våg på 10: 0. Portis gjorde 4 poäng i rad och bröt Bucks poängtork. Booker och Bridges gjorde layups efter varandra, och Suns sköt ytterligare 9-0 för att köra Bucks. Bokstavskroken gjorde mål, Paul gjorde träffar i rad och gjorde mål från bokstavskorgen. Ayton gjorde en layup och Paul gjorde ett mittskott. I halvtid ledde Suns Bucks 47:42.

Den lätta sidan kämpade igen, Bridges gjorde en layup, Antetokounmpo gjorde 2 + 1 och slog sedan en trepekare. Bucks sköt en våg av 8: 0 och intog Suns. Crowder gjorde 3 + 1 och Lopez gjorde 6 poäng i rad. Paul gjorde mål och Claude och Holiday steg för varandras trepekare. Efter de tre kvarterna kämpade Bucks och Suns till en oavgjort 77, Antetokounmpo gjorde 20 poäng i ett enda kvarter.

Under det sista kvartalet slog Holiday en trepekare, Paul gjorde 2 + 1, Portis slog ett mellanskott, Paul Portis kolliderade, men separerades snart av sina lagkamrater. Middleton och Antetokounmpo gjorde en efter en för att utöka ledningen till 8 poäng. Ayton lade upp igen och fortsatte sitt liv. Efter att Middleton drev in och gjorde ytterligare ett skott dök Booker och Paul ut en efter en med tre poäng. Spelet är över och Bucks 105: 98 Lek mot Suns, med en totalpoäng på 4: 2 för att vinna mästerskapet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *